Geen producten (0)

Leveranciers

Hieronder vind je een overzicht van onze leveranciers. Neem gerust eens een kijkje op één van de websites en laat je inspireren. Uiteraard kunnen wij de bestellingen regelen, mocht je iets interessants tegenkomen. 

 

  Argandia zowel gezichtsverzorging (man en vrouw) als face, body en haarproducten met als basis 100 procent natuurlijke arganolie (al dan niet aangevuld met pure etherische oliën). 
     
  Bondgenoot Projecten Verkoopt boeken, kalenders, agenda’s, kaarten, wereldmuziek, servetten en diverse andere producten. De stichting zet zich in voor het scheppen van betere levensomstandigheden en toekomstvoorwaarden voor arme jongeren en gezinnen in Indonesië.
     
 

Cerro Azul ( Divine, Belvas, de Origin) opgericht in 2006, is een fairtrade groothandel voor eerlijk verhandelde fairtrade levensmiddelen. De producten zijn stuk voor stuk van excellente kwaliteit: het moet lekker zijn.

     
  Een Correctbook is een boek waarin je eindeloos in kunt schrijven. Een mooi voorbeeld van duurzaamheid voor alle medewerkers: Beter bewustzijn van het milieu creëren en een bijdrage leveren aan een goed doel. En waar het uiteindelijk echt om gaat: bij aankoop help je een kind uit de sloppenwijk met uitwisbaar schrijfmateriaal.
     
 

Sinds 2011 is ECO Collection importeur van Fairtrade producten. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan bijzondere producten uit India, Nepal, Indonesië en Thailand.

     
  Dopper de duurzame waterfles, ontworpen om de plastic soep terug te dringen. Ieder jaar komt Dopper met nieuwe kleuren. Ook verkrijgbaar in ‘steel’, zowel groot als klein.
     
  FairForward groothandel in gifts en living producten uit Afrika, Azië en Latijns- Amerika .FairForward heeft vanaf 1 januari 2018 haar krachten gebundeld met Eco Collection, Tuyu en Tilingo Nepra. De unieke nieuwe organisatie richt zich op fairtrade interieur accessoires en cadeauartikelen.
     
  In Zimbabwe, Zuid Afrika en Swaziland maken de  producenten van Gone Arty de mooiste kussens, schalen en beelden. Ieder product wordt met de hand gemaakt van natuurlijke materialen. Er is een gevarieerd assortiment aan kunst, cadeauartikelen en luxe interieurdecoraties.
     
    Kanika werkt samen met 12 producentgroepen in Thailand, Kashmir India, Vietnam en Bangladesh. Fair, Ambachtelijk, Sociaal, Ecologisch en Biologisch. Kanika verkoopt  moderne, marktgerichte en hoog gekwalificeerde sier- en gebruiksvoorwerpen met een vleugje traditie van de producent.
     
    Kinta is leverancier van bijzondere interieurproducten uit Kenia en de Filippijnen. Ze produceren al vijfentwintig jaar hoogwaardig, duurzaam en sociaal verantwoord. Onder meer houten gebruiksvoorwerpen voor op tafel, in de keuken en meer algemeen het interieur. De producten zijn gemaakt van natuurlijke en restmaterialen die voldoende en duurzaam beschikbaar zijn in de gebieden waar ze worden ingekocht. Alles wordt op een ambachtelijke wijze vervaardigd.
     
    Herbruikbare boterham en snackzakjes met vrolijke prints. De collecties van Keep Leaf zijn ontworpen met het oog op het milieu, en de bevordering van het gebruik van duurzame, biologische producten en materialen. Keep Leaf steunt jaarlijks een goed doel of organisatie door een deel van de opbrengsten van elk verkocht product te doneren. 
     
    Mocco maakt ambachtelijk handgeweven hamandoeken en plaids in unieke dessins en geweldige kleuren, Ze zijn superzacht en hebben OEKO certificering (geen milieukeurmerk maar wel een merk dat garanties geeft op het gebied van gezondheid.
     
    Bij Nkuku werken ze samen met ambachtslieden over de hele wereld en maken ze gebruik van duurzame materialen. Ze houden er van om de schoonheid en karakter van het product te behouden. Je zult dus geen massaproducten vinden in de collecties. 'Ethisch, milieuvriendelijk en handgemaakt' vormen de kernwaarde van alles wat ze doen.
     
    Only Natural is een internationaal geregistreerde merknaam voor een productenlijn gemaakt van natuurlijk, gerecycled papier en andere spannende materialen. Het zijn stuk voor stuk ambachtelijke producten uit India.
     
    Pineut is een Rotterdams concept. Samen met hun partners zorgen ze voor mooie ingrediënten die op een eerlijke en duurzame manier zijn geproduceerd. Zonder gekke toevoegingen. Omdat zij het belangrijk vinden om te weten waar een product vandaan komt. De fraaie neuten worden met veel liefde gemaakt op sociale werkplaatsen.
     
    Sarana is sinds 1993 een gecertificeerd Fairtrade bedrijf met woonaccessoires en cadeau artikelen uit de hele wereld. 
     
    Sawa Hasa komt voort uit het Swahili en betekent ‘Just Perfect’. “Precies goed voor iedereen”. De producenten komen uit Thailand, India en Palestina. Sawahasa is een groothandel in Fair Trade producten zoals verpakkingen, sieraden, sfeerartikelen.
     
    Sjaal met Verhaal is opgericht in 2016  staan zij voor het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. De nadruk ligt op Nepal. Er wordt samengewerkt met een 35-tal ondernemers en projecten die allemaal één tot twee keer per jaar bezocht worden. Daar waar in het begin de nadruk op inkoop lag, wordt nu de vertaalslag gemaakt naar eigen productontwikkeling.
     
    De SuperWaste collectie bestaat uit Fair Trade producten die gemaakt worden van gebruikte theezakken uit de Theepluk in India. In het  eigen werkgelegenheidsproject wordt dit sterke, uniek geprinte materiaal omgetoverd tot nieuwe duurzame producten. 
     
    Tony’s Chocolonely, het bekende chocolademerk dat streeft naar 100% slaafvrije chocola.
     
    Twinning Company is importeur en groothandel van veel handgemaakte en authentieke producten. De collectie bestaat o.a. uit een brede selectie aan aardewerk, olijfhout en tableware.  Het assortiment ontstaat door selectie van lokale producten en door ontwerpen van Westerse vormgevers.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.