Geef een inspirerend kerstpakket cadeau

 

Bent u op zoek naar een kerstpakket voor uw medewerkers? Of zoekt u een kerstattentie voor uw klanten dan wel leveranciers? Wereldwinkel Gouda heeft een ruim assortiment aan producten waar u een keuze uit kunt maken.

 

We kunnen kant-en-klare pakketten leveren of een pakket naar eigen smaak samenstellen. Onze kracht is tenslotte de persoonlijke aanpak: we luisteren goed naar onze klant, leveren maatwerk en pakken alles mooi in. Bovendien bezorgen we, tegen een redelijke vergoeding, op iedere gewenste locatie.

 

Er is veel mogelijk en onthoud: met een kerstattentie van de Wereldwinkel helpt u de producenten met hun toekomst. Zij kunnen met de opbrengst van uw aankoop hun bedrijf uitbreiden en hun kinderen een betere toekomst bieden. Als dat niet de ultieme kerstgedachte is!

 

Heeft u vragen of wilt u een kerstpakket bestellen neem dan contact op met Gerda Plieger via g.plieger@wereldwinkelgouda.nl of telefoonnummer 0182-525260.

 

Hiernaast kunt u onze folder doorbladeren. Hoewel het de folder is van 2018, kunt u er nog wel inspiratie uit putten. ik hier voor een overzicht van de folders van onze leveranciers.