Een inspirerend geschenk met een verhaal

Wilt u een geschenk aan uw relatie(s) geven als blijk van waardering? Of wilt u uw medewerkers in het zonnetje zetten (denk bijvoorbeeld aan: De dag van de Vrijwilliger of  De week van de Zorg)? Heeft u een jubileum te vieren of is er een andere reden om iets cadeau te geven (geboorte of afscheid)? Misschien denkt u eraan voor Sinterklaas een lekkere chocoladeletter cadeau te doen? 

Het kan allemaal bij de Wereldwinkel! Bij ons zijn er unieke en inspirerende cadeaus van goede kwaliteit te vinden. Bovendien draagt u met uw aankoop bij aan een betere toekomst voor de producent(en).

Bij de Wereldwinkel kunt u kiezen uit een ruim assortiment aan wijnen, bijzondere schalen en (kook)boeken. Ook kleinere attenties zijn verkrijgbaar. Denk aan een chocoladereep van Tony's Choclonely (eventueel voorzien van een persoonlijke wikkel of de speciale sint,- of paasreep) of een mooi handgemaakt beeldje. Uiteraard kunt u ook zelf een pakketje samenstellen. De mogelijkheden zijn legio.     

En natuurlijk pakken we het mooi voor u in. We kunnen de geschenken, tegen een kleine vergoeding, ook bezorgen.     

 

 

 

 

Heeft u vragen of wilt u geschenken bestellen neem dan contact op met met Gerda Plieger via g.plieger@wereldwinkelgouda.nl of telefoonnummer 0182-525260.