Geen producten (0)

Eindeloos aantekeningen maken met een Correctbook

Maak jij, nu je thuiswerkt, ook zoveel aantekeningen? En bewaar je deze allemaal als je ze niet meer nodig hebt, of gooi je het weg? Vaak maak je korte notities of actielijstjes die je later niet meer nodig hebt. Zonde eigenlijk, want het papier kun je niet meer gebruiken.

Met een Correctbook kun je, als je iets niet goed vindt, altijd weer opnieuw beginnen zonder papier te verspillen. In het filmpje hieronder zie je precies hoe het werkt.

Het verhaal achter Correctbook
250 miljoen kinderen gaan helaas nog iedere dag naar school zonder pen en papier. Meer dan 750 miljoen mensen, wereldwijd boven de 15 jaar, zijn mede hierdoor analfabeet. Met de aankoop van jouw Correctbook kunnen wij één kind in Afrika drie maanden lang voorzien van dit schrijfmateriaal. Een Correctbook is een uitwisbaar notitieboek dat hier én in ontwikkelingsgebieden oneindig mee gaat. Het Correctboek is te bestellen op onze webshop.

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.